Нека  от да излязат и да кажат ясно искат

...
Нека  от  да излязат и да кажат ясно искат
Коментари Харесай

Деница Сачева за ПП: Те не са наясно какво искат


Нека  от " " да излязат и да кажат ясно желаят ли да има държавно управление или желаят избори - прикани Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е от в " Здравей, България " по Нова телевизия. 

Непрекъснато разясняват, че би трябвало да се върви на избори. Сега – че ще вършат държавно управление на малцинството. После нямало да вършат. Те не са наясно какво желаят. Ние постоянно сме казвали, че би трябвало да има постоянно държавно управление. Проф. Габровски би могъл да сплоти хората и да организира диалози с всички политически сили, без да ги има пристрастеностите към политическите акции. Той е поучил мандат да предложи министри и има цялостната независимост да работи по този начин, че да се реши политическата рецесия. Полагаме оптимално старания да излезем от политическото говорене и опълчване и да приказваме по съответни политики ", добави тя.

Запитана за листата с министри, Сачева отвърна, че не е обсъждан. 

" Нека първо забележим какви ще са политиките. Те дефинират личностите за министри ", сподели тя.

По отношение на това дали мандатоносителят ще предложи квоти за министри на подкрепили го сътрудници, Сачева отвърна: " Предложили сме диалози по политики, не за персони. Как преди да сме определели какво ще вършим, да знаем кой ще го прави? Дали сме ясна поръчка, че сме подготвени да отстъпим от политическото и да заложим на специалисти ".

" При трети мандат в ръцете на може в кабинета да останат някои от служебните министри и това не е никаква оригиналност, сподели още Сачева. 

Говорили сме част от служебните министри да са и част от постоянно държавно управление. Но това са разновидности за след седмици. Към днешна дата сме се консолидирали към това да подкрепим проф. Габровски да организира договаряния и да осъществя първия мандат. Категорично бъдещото ръководство би трябвало да е от хора, които са безспорни експерти ".

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР